Foto: bublika
nie je na nej nič zvláštne iba sme si na nej ohromne pochutili tak si dajte aj vy :)
5 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
bryndzu, zo dve lyžice masla a asi lyžicu smotanovej nátierky(nemusí byť ale s ňou je to trošku jemnejšie) vymiešame spolu so štipkou soli a červenej papriky do hladkej nátierky. Niekto pridáva mletú rascu ale ja ju nemám moc rada takže je to bez nej.
- 2
nátierku dáme na čerstvý chrumkavý chlebík.my si jarnú cibuľku nedávame priamo do nátierky, lebo ak sa dlhšie odleží, jarná cibuľka začne prebíjať chuť bryndze.takže jarná cibuľka až na vrch :) no a pre extrémnych mäsožrútov dajte navrch koliesko domácej klobásky
- 3
dobrú chuť
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ja davam do tejto natierky este pazitku pokrajanu. :-)