Moja bryndzová nátierka

Autor receptu: bublika

nie je na nej nič zvláštne iba sme si na nej ohromne pochutili tak si dajte aj vy :)

5 minút
príprava

Postup

  1. bryndzu, zo dve lyžice masla a asi lyžicu smotanovej nátierky(nemusí byť ale s ňou je to trošku jemnejšie) vymiešame spolu so štipkou soli a červenej papriky do hladkej nátierky. Niekto pridáva mletú rascu ale ja ju nemám moc rada takže je to bez nej.
  2. nátierku dáme na čerstvý chrumkavý chlebík.my si jarnú cibuľku nedávame priamo do nátierky, lebo ak sa dlhšie odleží, jarná cibuľka začne prebíjať chuť bryndze.takže jarná cibuľka až na vrch :) no a pre extrémnych mäsožrútov dajte navrch koliesko domácej klobásky
  3. dobrú chuť