Foto: ciernalabut
mnam :-)
príprava
Postup
-
1
Podrvíme si keksíky a zmiešame s máslom
- 2
Vystelieme nimi dno tortovej formy a trochu ucapkáme ja na boky. Necháme stuhnúť v chladničke cca 30 minút.
- 3
Spravíme si presso a keď trochu vychladne vložíme želatinu, premiesame,a nechame vychladnúť
- 4
Riccottu vymiešame s cukrom a pridáme presso so želatínou. Želatína nesmie byť ešte stuhnutá. Vmiešame kyslú smotanu
- 5
Roztopíme čokoládu a necháme jemne vychladnúť
- 6
Vrstvíme - na keksíky vo forme rozotrieme polku krému, naň nafrkáme polovicu čokolády a vidličkou JEMNE premiešame s krémom...
- 7
Nalejeme zvyšný krém a nafrkame zvyšnú čokoládu, opäť jemne vidličkou "rozotrieme"
- 8
Neháme cez noc stuhnúť v chladničke.
- 9
Podľa rady je najlepšie koláčik krájať nahriatym nožom, aby ľahko prešiel cez stuhnutú čokoládu.
- 10
Dobrú chuť !
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu