mnam :-)
príprava
Postup
-
1
Podrvíme si keksíky a zmiešame s máslom
-
2
Vystelieme nimi dno tortovej formy a trochu ucapkáme ja na boky. Necháme stuhnúť v chladničke cca 30 minút.
-
3
Spravíme si presso a keď trochu vychladne vložíme želatinu, premiesame,a nechame vychladnúť
-
4
Riccottu vymiešame s cukrom a pridáme presso so želatínou. Želatína nesmie byť ešte stuhnutá. Vmiešame kyslú smotanu
-
5
Roztopíme čokoládu a necháme jemne vychladnúť
-
6
Vrstvíme - na keksíky vo forme rozotrieme polku krému, naň nafrkáme polovicu čokolády a vidličkou JEMNE premiešame s krémom...
-
7
Nalejeme zvyšný krém a nafrkame zvyšnú čokoládu, opäť jemne vidličkou "rozotrieme"
-
8
Neháme cez noc stuhnúť v chladničke.
-
9
Podľa rady je najlepšie koláčik krájať nahriatym nožom, aby ľahko prešiel cez stuhnutú čokoládu.
-
10
Dobrú chuť !
Diskusia k receptu