Mocha cheescake
Autor receptu: ciernalabut
mnam :-)
Postup
- Podrvíme si keksíky a zmiešame s máslom
- Vystelieme nimi dno tortovej formy a trochu ucapkáme ja na boky.
Necháme stuhnúť v chladničke cca 30 minút.
- Spravíme si presso a keď trochu vychladne vložíme želatinu, premiesame,a nechame vychladnúť
- Riccottu vymiešame s cukrom a pridáme presso so želatínou.
Želatína nesmie byť ešte stuhnutá.
Vmiešame kyslú smotanu
- Roztopíme čokoládu a necháme jemne vychladnúť
- Vrstvíme - na keksíky vo forme rozotrieme polku krému, naň nafrkáme polovicu čokolády a vidličkou JEMNE premiešame s krémom...
- Nalejeme zvyšný krém a nafrkame zvyšnú čokoládu, opäť jemne vidličkou "rozotrieme"
- Neháme cez noc stuhnúť v chladničke.
- Podľa rady je najlepšie koláčik krájať nahriatym nožom, aby ľahko prešiel cez stuhnutú čokoládu.
- Dobrú chuť !