Foto: dorisa
Videla som niekde v pošte na nete malinké bifteky, servírované na rožkoch, na vrchu ozdobené. A dnes,keď mi priateľ navrhol,že by som mohla uvariť Zobraziť celý popisVidela som niekde v pošte na nete malinké bifteky, servírované na rožkoch, na vrchu ozdobené. A dnes,keď mi priateľ navrhol,že by som mohla uvariť fašírky(zajtra na chatu) tak som si na ten recept spomenula. Tak, tu je realizácia.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pripravila som si suroviny
-
2
Najprv som si namočila v mlieku starý rožok.
-
3
Keď je rožok rozmočený, pridala som mleté mäso, vajcia, opraženú cibuľu, nasekanú petržlenovú vňať, soľ a čierne mleté korenie.
-
4
Všetko som dôkladne premiešala.
-
5
Z hmoty som potom formovala malé bifteky,ktoré som obalila v strúhanke.
-
6
Tieto som dala na panvicu, s rozpáleným olejom vysmážať. Tieto mini bifteky som spravila len 10 kúskov, ostatné som spravila vo veľkosti fašírok. Tie budem podávať so zemiakovým šalátom.
-
7
Pripravila som si nakrájaný rožok, majonézu, kečup,horčicu, nakrájanú cibuľu na kolieska a začala som tvoriť rýchle, malé občerstvenie.
-
8
Po vypražení som bifteky vybrala.
-
9
Pomocou špáradla som vytvorila mini bifteky, keď som na plátok rožku dala biftek, a vrch som ozdobila , striedavo, podľa vlastnej fantázie.
Dorisa, pekné, prichutené, ako také jednohubky, dobré mlsanie.