porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na oleji urestujeme 2 cibule. Zlejeme fazuľové konzervy a necháme ich odkvapkať. Na osmaženú cibuľu nasypeme 2 kl mletej sladkej papriky a zalejeme ju pohárom vody. Do hrnca dáme dusiť bravčové mleté mäso, ktoré ochutíme čiernym korením a nakrájaným cesnakom. Ďalej dusíme pod zakrytou pokrievkou a do mäsa nastrúhame celý muškátový oriešok.
- 2
Potom do polievky pridávame ostré čili korenie, ostrú i sladkú sójovú omáčku a 2 PL whisky alebo iného alkoholu. Potom si nakrájame rajčiny bez šupky, dáme ich do hrnca a dusíme domäkka. Pridáme fazuľu a dusíme ďalej. Do hrnca pridáme ešte 2 konzervy rajčinového pretlaku a necháme prejsť varom.
- 3
Keď polievka s pretlakmi zovrie, pridáme do nej na kolieska nakrájaný pór, o 2 minúty odstavíme zo sporáka a podávame.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu