Mexická fazuľa
Peter Kulhány
držiteľ striebornej medaily zo svetovej súťaže The Emirates Salon Culinaire v Dubaji, 15. júna 2011
držiteľ striebornej medaily zo svetovej súťaže The Emirates Salon Culinaire v Dubaji, 15. júna 2011
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
Postup
-
1
Namočenú fazuľu uvaríme do mäkka s bobkovým listom. Na nadrobno pokrájanej slanine orestujeme pokrájanú cibuľu, pikantnú klobásku, cesnak, posekané jalapeňos a zalejeme drvenými paradajkami.
- 2
Pridáme uvarenú fazuľu, čerstvo posekanú petržlenovú vňať, dochutíme soľou a krátko spolu povaríme.
- 3
Na oleji opečieme pokrájaný banán spolu s hrozienkami. Podávame s bielym pečivom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu