Mexická fazuľa trochu inak fotorecept

rein - fotkarein, 11. decembra 2012
Mexická fazuľa trochu inak (fotorecept)
Foto: rein

Prerobil som recept podľa seba a odporučam všetkým.

4
porcie
20 minút
príprava
80 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 ks (stredne veľká)
2 PL
2 strúčiky
1/2 kg
2 ks
1 PL
2 PL
3 ks (rôzne farby)
3 ks




Postup

  1. 1

    Na oleji si opražíme cibuľu s cesnakom na drobno nakrájaným

    Mexická fazuľa trochu inak (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    pridáme mletú papriku,premiešame,podlejeme 1dl vody,pridáme mäso nakrájané na menšie kocky a osmažíme.

    Mexická fazuľa trochu inak (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    papriku a paradajky si tiež nakrájame na menšie kocky a pridáme ich k mäsu spolu s chilli omáčkou,sojovou omáčkou a podľa potreby osolíme.

    Mexická fazuľa trochu inak (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    asi po hodinke,keď je mäso mäkké,pridáme fazuľu aj so šťavou a ešte odkryté podusíme,aby sa odparilo trošku vody a ešte dochutíme podľa seba.Ozdobíme cibuľou nakrájanou na kolieska.Podávame s chlebom.

    Mexická fazuľa trochu inak (fotorecept) - obrázok 4

Diskusia k receptu

modrykamen
Naozaj taký slobodomládenecký recept. Ja si zvlášť uvarím suchú bielu fazuľu, a pred ukončením pridám paradajkový pretlak, lebo neviem čo je to konzerva.
afataga
aj mne sa paci, robievam skoro take iste, len fazulu varim a nepouzivam chilli omacku ale podrvim chilli papricky
dodo46
Super fazuľka. Robím podobnú s údeným mäsom.
rein
@modrykamen
slobodomládenec by si tam dal mäso v konzerve a nie čerstvé mäso,a v čom je vlastne ten pretlak?:-)
tiginko
parádna mňamka...ma pobavil ten pretlak, čo nevie čo je konzerva...že by kamen vyrábal priamo čerstvý?




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia