Foto: rein
Prerobil som recept podľa seba a odporučam všetkým.
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
80 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na oleji si opražíme cibuľu s cesnakom na drobno nakrájaným
-
2
pridáme mletú papriku,premiešame,podlejeme 1dl vody,pridáme mäso nakrájané na menšie kocky a osmažíme.
-
3
papriku a paradajky si tiež nakrájame na menšie kocky a pridáme ich k mäsu spolu s chilli omáčkou,sojovou omáčkou a podľa potreby osolíme.
-
4
asi po hodinke,keď je mäso mäkké,pridáme fazuľu aj so šťavou a ešte odkryté podusíme,aby sa odparilo trošku vody a ešte dochutíme podľa seba.Ozdobíme cibuľou nakrájanou na kolieska.Podávame s chlebom.
slobodomládenec by si tam dal mäso v konzerve a nie čerstvé mäso,a v čom je vlastne ten pretlak?:-)