Prerobil som recept podľa seba a odporučam všetkým.
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
80 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    Na oleji si opražíme cibuľu s cesnakom na drobno nakrájaným   
- 
                                                    2
                                                    pridáme mletú papriku,premiešame,podlejeme 1dl vody,pridáme mäso nakrájané na menšie kocky a osmažíme.   
- 
                                                    3
                                                    papriku a paradajky si tiež nakrájame na menšie kocky a pridáme ich k mäsu spolu s chilli omáčkou,sojovou omáčkou a podľa potreby osolíme.   
- 
                                                    4
                                                    asi po hodinke,keď je mäso mäkké,pridáme fazuľu aj so šťavou a ešte odkryté podusíme,aby sa odparilo trošku vody a ešte dochutíme podľa seba.Ozdobíme cibuľou nakrájanou na kolieska.Podávame s chlebom.   


 
                                                     
                                                     
                                                     
                                                    




 
 


slobodomládenec by si tam dal mäso v konzerve a nie čerstvé mäso,a v čom je vlastne ten pretlak?:-)