Medvedie labky- osvedčená klasika

archaa - fotkaarchaa, 4. decembra 2011 16:50
Ďalšie recepty »
Medvedie labky- osvedčená klasikaFoto: archaa

Tento recept je ozajstná klasika, akú sme robievali doma, ked som bola malá. Pamätám si, ako som ich pojedala v zime na balkóne, kde sme ich mali odlozené, z dózy pod fóliou, poprásenej cerstvým studeným snehom.

60
porcií
30 min
príprava
10 min
na 200 °C

Suroviny

420 g
270 g
120 g
90 g
2 ks celé
1 ks
2 PL
1 PL
1 CL
1/2 KL alebo soda
  na posypanie
Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Vypracujeme cesto a necháme ho pol hodiny v chlade odpocinút, potom plníme formicky (ktoré predtým nemastíme) a pecieme vo vyhriatej rúre na 200 stupnov asi 10 minút. Vyberieme, necháme trocha vychladnút, vyklopíme a obalíme v práskovom cukre zmiesanom s vanilkovým.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist