Foto: ada2
Tieto medvedie labky som piekla z bezlepkovej múky Schär Mix B a pridala som aj trochu amarantovej múky. Vydržia aj dva týždne a sú Zobraziť celý popisTieto medvedie labky som piekla z bezlepkovej múky Schär Mix B a pridala som aj trochu amarantovej múky. Vydržia aj dva týždne a sú výborné.
porcie
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Zo surovín vypracujeme cesto, ktoré dáme do chladničky stuhnúť, asi 30 minút.
- 2
Z kúska cesta vyvaľkáme valček a nakrájame ho na kúsky. Z nich tvarujeme guľky, ktoré vtláčame do formičiek.
- 3
Naplnené formičky ukladáme na plech. Pečieme v rúre pri 180 stupňoch asi 20 minút. Necháme chvíľku ochladnúť a vyklápame do misky s práškovým a vanilkovým cukrom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
S cestom sa dobre pracovalo a vyklapalo sa to tiez dobre.
Pripomina to kakaove esicka ktore som mala rada.
Dakujem za receptik :)