Medvedie labky bezlepkové

ada2 - bez fotkyada2, 4. januára 2014
Medvedie labky bezlepkové
Foto: ada2

Tieto medvedie labky som piekla z bezlepkovej múky Schär Mix B a pridala som aj trochu amarantovej múky. Vydržia aj dva týždne a sú Zobraziť celý popisTieto medvedie labky som piekla z bezlepkovej múky Schär Mix B a pridala som aj trochu amarantovej múky. Vydržia aj dva týždne a sú výborné.

2
porcie
15 minút
príprava
20 minút
na 180 °C

Suroviny

100 g
50 g
100 g
70 g
70 g
20 g
1 ks
0,5 ČL
1 bal.




Postup

  1. 1

    Zo surovín vypracujeme cesto, ktoré dáme do chladničky stuhnúť, asi 30 minút.

  2. 2

    Z kúska cesta vyvaľkáme valček a nakrájame ho na kúsky. Z nich tvarujeme guľky, ktoré vtláčame do formičiek.

  3. 3

    Naplnené formičky ukladáme na plech. Pečieme v rúre pri 180 stupňoch asi 20 minút. Necháme chvíľku ochladnúť a vyklápame do misky s práškovým a vanilkovým cukrom.

Diskusia k receptu

slawi
Su vynikajuce a budem ich piect kazde vianoce.
S cestom sa dobre pracovalo a vyklapalo sa to tiez dobre.
Pripomina to kakaove esicka ktore som mala rada.
Dakujem za receptik :)
slawi
Dnes som piekla este jednu davku, prvu sme uz zjedli :))




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia