Medové rezance s kuracím mäskom fotorecept

ketty3811 - fotkaketty3811, 15. februára 2011
Medové rezance s kuracím mäskom (fotorecept)
Foto: ketty3811

Rada varím rýchle jedlá a toto je jedno z nich.

Suroviny

3 ks
250 g
asi 6 PL
asi 2 PL




Postup

  1. 1

    Pripravíme si suroviny.

    Medové rezance s kuracím mäskom (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Kuracie prsia nakrájame na rezančeky.Osolíme a okoreníme.

    Medové rezance s kuracím mäskom (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    4 PL medu si zmiešame s 1 PL sojovej omáčky.Nalejeme do mäska.

    Medové rezance s kuracím mäskom (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Premiešame a necháme odležať 1 až 2 dni.

    Medové rezance s kuracím mäskom (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Po dvoch dňoch si pripravíme zácuc z 2 PL medu a 1 PL sojovky.A vývar.

    Medové rezance s kuracím mäskom (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    Vo woku si na oleji zprudka osmažíme namarinované mäsko.

    Medové rezance s kuracím mäskom (fotorecept) - obrázok 6
  7. 7

    Potom podlejeme vývarom a chvíľu podusíme.

    Medové rezance s kuracím mäskom (fotorecept) - obrázok 7
  8. 8

    Medzitým si uvaríme rezance.Kúpila som v BILLE,také akože čínske.

    Medové rezance s kuracím mäskom (fotorecept) - obrázok 8
  9. 9

    Udusené mäso preložíme do inej nádoby,lebo wok ešte budeme potrebovať.Uvarené,scedené cestoviny dáme do woku v ktorom je trochu oleja.Chvíľu opražíme(stále miešame) a prilejeme zácuc z medu a sójovky.

    Medové rezance s kuracím mäskom (fotorecept) - obrázok 9
  10. 10

    2-3 minútky restujeme a na záver pridáme mäso.

    Medové rezance s kuracím mäskom (fotorecept) - obrázok 10
  11. 11

    Naservírujeme na tanier,pridáme zeleninku a zaželáme si Dobrú chuť!

    Medové rezance s kuracím mäskom (fotorecept) - obrázok 11

Diskusia k receptu

3stan
no toto ja milujem prvýkrát som to jedla v čín. reštaurácii a od vtedy to je NO 1, a je velmi dôležité to vediet dochutit aspon u mna. že by som urobila ?? :-) ale až zajtra supeeer receptík díííky :-)
elekra
Ja tiež milujem "čínu". Tvoj recept sa mi veľmi páči, vyskúšam.
andys
Ten med sa k ázijskej kuchyni naozaj neskutočne pasuje.
bazulienka
vyzerá to prudko jedlé....určite vyskúšam...tie rezance si kúpila teraz? nevieš ,majú ich ešte?
tinca
super rýchly, chutný rcp, vyskúšam, mám také rada,takže ukladám
tinca
@bazulienka ak nezoženieš presne tieto, aj ryžové sú k číne výborné, robím ich často
ketty3811
Ďakujem bolo to fakt rýchle.@bazulienka kúpila som ich asi pred 2-3 týždňami,tak neviem,ale mali ich tam dosť.A mohlo by sa to urobiť aj so špagetami.:-)
vavan
vyzerá to zaujímavo vyskúšame pridávam do KK
dorisa
Toto papanie sa mi páči. Dcera mi doniesla kvalitnú sojovú omačku zpoza hranic, tak už len ostatné suroviny kupit a možem variť. Ja som tiež v činskej reštike jedávala toto jedlo,ale ju zavreli. Takže,recept je už uložený a ja tebe dakujem.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia