Foto: sjuz
Túto roládu od svojej krstnej môj manžel zbožňuje... :)
20 minút
príprava
príprava
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zmiešame mleté mäso s vegetou a kondenzovaným mliekom a necháme stáť 24 hodín.
- 2
Rovnomerne rozvaľkáme na mokrú čistú utierku na veľkosť plechu a navrch urobíme praženicu z 5 vajec. Na praženicu poukladáme šunku alebo mäkkú salámu, a podľa chuti syr, hrášok, šampiňóny...
- 3
Pomocou utierky zrolujeme na alobal, a zabalené v alobale pečieme na plechu s vodou 1 hodinu. Po hodine alobal odokryjeme, a ešte zapečieme do červena. Po vychladnutí nakrájame na plátky a podávame ako súčasť studenej misy alebo samostatne so zeleninou, podľa chuti.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu