Maslové keksíky pod broskyňovým snehom

Ádám Soós
šéfcukrár hotela DoubleTree by Hilton v Bratislave, 8. decembra 2013
Maslové keksíky pod broskyňovým snehom
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
40 ks
porcií
30 minút
príprava
8 minút
na 170 °C

Suroviny

Cesto:
400 g
200 g
100 g
2 ks
500 ml
Pena:
100 g
2 ks
2 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Cesto: Suroviny zmiešame a vyvaľkáme. Z cesta vykrajujeme kruhy a uložíme ich na plech. Pečieme na 170 °C približne osem minút.

  2. 2

    Pena: Bielky a práškový cukor šľaháme nad vodným kúpeľom. Pridáme broskyňový džem a natierame na upečené kolieska. Necháme zaschnúť.

Diskusia k receptu

5 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: