Maslové keksíky pod broskyňovým snehom
Ádám Soós
šéfcukrár hotela DoubleTree by Hilton v Bratislave, 8. decembra 2013
šéfcukrár hotela DoubleTree by Hilton v Bratislave, 8. decembra 2013

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
40 ks
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
8 minút
na 170 °C
na 170 °C
Postup
-
1
Cesto: Suroviny zmiešame a vyvaľkáme. Z cesta vykrajujeme kruhy a uložíme ich na plech. Pečieme na 170 °C približne osem minút.
- 2
Pena: Bielky a práškový cukor šľaháme nad vodným kúpeľom. Pridáme broskyňový džem a natierame na upečené kolieska. Necháme zaschnúť.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu