Mašličky s rajčiakmi a olivami

redakcia - fotkaredakcia, 18. júla 2009

Suroviny

350 g
4 ks
200 g
10 ks
1 viazanička
5 PL
2 strúčiky




Postup

  1. 1

    Mašličky uvaríme podľa návodu v osolenej vode. Scedíme, prepláchneme studenou vodou a necháme odkvapkať.

  2. 2

    Rajčiny sparíme, ošúpeme a pokrájame, mozarellu pokrájame na malé kocky a olivy rozštvrtíme. Bazalku umyjeme a osušíme, lístky otrháme a nakrájame na malé pásiky.

  3. 3

    V hlbokej panvici zohrejeme olej a ošúpané strúčiky cesnaku v ňom opečieme do zlatohneda. Potom cesnak z panvice vyberieme.

  4. 4

    Cestoviny zľahka premiešame v cesnakovom oleji a dáme ich do veľkej misy. Primiešame nakrájané rajčiny, mozarellu, olivy a bazalku.

  5. 5

    Šalát dochutíme soľou a korením

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia