Postup
-
1
Mašličky uvaríme podľa návodu v osolenej vode. Scedíme, prepláchneme studenou vodou a necháme odkvapkať.
- 2
Rajčiny sparíme, ošúpeme a pokrájame, mozarellu pokrájame na malé kocky a olivy rozštvrtíme. Bazalku umyjeme a osušíme, lístky otrháme a nakrájame na malé pásiky.
- 3
V hlbokej panvici zohrejeme olej a ošúpané strúčiky cesnaku v ňom opečieme do zlatohneda. Potom cesnak z panvice vyberieme.
- 4
Cestoviny zľahka premiešame v cesnakovom oleji a dáme ich do veľkej misy. Primiešame nakrájané rajčiny, mozarellu, olivy a bazalku.
- 5
Šalát dochutíme soľou a korením
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu