Mašličky s rajčiakmi a olivami
Autor receptu: redakcia
Postup- Mašličky uvaríme podľa
návodu v osolenej vode. Scedíme,
prepláchneme studenou
vodou a necháme
odkvapkať.
- Rajčiny sparíme,
ošúpeme a pokrájame,
mozarellu pokrájame
na malé kocky a olivy rozštvrtíme. Bazalku umyjeme
a osušíme, lístky otrháme
a nakrájame na malé pásiky.
- V hlbokej panvici zohrejeme
olej a ošúpané strúčiky cesnaku
v ňom opečieme do
zlatohneda. Potom cesnak
z panvice vyberieme.
- Cestoviny
zľahka premiešame
v cesnakovom oleji a dáme
ich do veľkej misy. Primiešame
nakrájané rajčiny,
mozarellu, olivy a bazalku.
- Šalát dochutíme soľou
a korením
|