Tento recept má naša rodina vo veľkej obľube. Vôbec neviem odkiaľ pochádza, ale je to mňamka či na nejaké oslavy, alebo keď čakáte Zobraziť celý popisTento recept má naša rodina vo veľkej obľube. Vôbec neviem odkiaľ pochádza, ale je to mňamka či na nejaké oslavy, alebo keď čakáte nejakú návštevu a chcete si ju uctiť dobrým jedlom. Poteší ma ak vyskúšate a dáte vedieť, či vám chutilo.
porcie
príprava
na 190 °C
Postup
-
1
Kuracie stehná vykostíme a zbavíme kože.
- 2
Naložíme do marinády, najlepšie večer. Dózu s mäsom uložíme do chladničky do druhého dňa.
- 3
Na druhý deň mäso vyberieme z marinády, obalíme najskôr v strúhanke, potom v rozšľahanom vajci a z oboch strán opečieme na rozpálenom oleji. Vypražené ukladáme do pekáča.
- 4
Mäso v pekáči prikryjeme a dáme do rúry vyhriatej na 190 °C na 30 minút. Podávame s ryžou, hranolkami a zeleninovou oblohou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Nemala som poruke foto, ale keď budem robiť, určite pridám tu do komentárov. Určite odporúčam, to mäsko je mňamka. Prílohu... to už kto má čo rád :)
Presne takto tie rezne vyzerajú....ďakujem, že si pridala aj foto. Teším sa, že chutili :) a super nápad s tým vajíčkom ♥
Milá @Popoluska340 , veľmi ma teší , že si receptík vyskúšla a som rada, že chutilo :)
Odporúčam :)
Odporúčam vyskúšať :)
Ďakujem ti @Popoluska340 za milý komentár, veľmi potešila pochvala. :) ♥
Ďakujem veľmi pekne :)