Marinované kuracie rezne

siisa - fotkasiisa, 8. júla 2016

Tento recept má naša rodina vo veľkej obľube. Vôbec neviem odkiaľ pochádza, ale je to mňamka či na nejaké oslavy, alebo keď čakáte nejakú návštevu a chcete si ju uctiť dobrým jedlom. Poteší ma ak vyskúšate a dáte vedieť, či vám chutilo.

4
porcie
20 minút
príprava
30 minút
na 190 °C

Suroviny

Marináda:
3 ks
3 strúčky
1 ČL
1 ČL
1 ČL
Rezne:
4 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Kuracie stehná vykostíme a zbavíme kože.

  2. 2

    Naložíme do marinády, najlepšie večer. Dózu s mäsom uložíme do chladničky do druhého dňa.

  3. 3

    Na druhý deň mäso vyberieme z marinády, obalíme najskôr v strúhanke, potom v rozšľahanom vajci a z oboch strán opečieme na rozpálenom oleji. Vypražené ukladáme do pekáča.

  4. 4

    Mäso v pekáči prikryjeme a dáme do rúry vyhriatej na 190 °C na 30 minút. Podávame s ryžou, hranolkami a zeleninovou oblohou.

Diskusia k receptu

17 komentárov k receptu
Dievcata dnes som robila toto masko,ale som si odkusla,a nalozila zemiaciky pecene.Potom som odfotila,a isla jest.Az teraz pri pozerani fotky,pozeram,ze hryzanec chyba,takze prepacte.masko je super,zajtra mi pride navsteva,tak znova ho urobim,aj zemiaciky,a kapustovy salat.inac som do tej zvysnej marinady dala tie vajicka super napad.CHutne moc.


Kazdemu odporucam vyskusat,dneska som urobila navsteve,a priloha ryza+ pecene zemiaciky.Pochvalovali si.Receptik bude zaradeny medzi velmi caste.Manzel si pochvaloval,vcera,so zemiacikmi,a dneska aj s ryzou.A obalovane v Kukuricnej struhanke,lebo som bezlepkarka.A navsteva sa cudovala,ze to jem aj ja.Ked som povedala,aka struhanka,tak ze je to uzasne,a vobec nezistili rozdiel.

Pridaj komentár k receptu: