Marinované kuracie rezne

siisa - fotkasiisa, 8. júla 2016

Tento recept má naša rodina vo veľkej obľube. Vôbec neviem odkiaľ pochádza, ale je to mňamka či na nejaké oslavy, alebo keď čakáte Zobraziť celý popisTento recept má naša rodina vo veľkej obľube. Vôbec neviem odkiaľ pochádza, ale je to mňamka či na nejaké oslavy, alebo keď čakáte nejakú návštevu a chcete si ju uctiť dobrým jedlom. Poteší ma ak vyskúšate a dáte vedieť, či vám chutilo.

4
porcie
20 minút
príprava
30 minút
na 190 °C

Suroviny

Marináda:
3 ks
3 strúčky
1 ČL
1 ČL
1 ČL
Rezne:
4 ks




Postup

  1. 1

    Kuracie stehná vykostíme a zbavíme kože.

  2. 2

    Naložíme do marinády, najlepšie večer. Dózu s mäsom uložíme do chladničky do druhého dňa.

  3. 3

    Na druhý deň mäso vyberieme z marinády, obalíme najskôr v strúhanke, potom v rozšľahanom vajci a z oboch strán opečieme na rozpálenom oleji. Vypražené ukladáme do pekáča.

  4. 4

    Mäso v pekáči prikryjeme a dáme do rúry vyhriatej na 190 °C na 30 minút. Podávame s ryžou, hranolkami a zeleninovou oblohou.

Diskusia k receptu

siisa
@Popoluska340 (9.7.2016 19:35)

Nemala som poruke foto, ale keď budem robiť, určite pridám tu do komentárov. Určite odporúčam, to mäsko je mňamka. Prílohu... to už kto má čo rád :)
ancicka
Včera na obed som také mäsko robila,je výborne,ja som pridala do zvyšnej marinády vajíčka a v nich som ešte obalila,netreba zvlášť.Odporúčam.


siisa
@Ancicka (11.7.2016 18:49)

Presne takto tie rezne vyzerajú....ďakujem, že si pridala aj foto. Teším sa, že chutili :) a super nápad s tým vajíčkom ♥
popoluska340
Dievcata dnes som robila toto masko,ale som si odkusla,a nalozila zemiaciky pecene.Potom som odfotila,a isla jest.Az teraz pri pozerani fotky,pozeram,ze hryzanec chyba,takze prepacte.masko je super,zajtra mi pride navsteva,tak znova ho urobim,aj zemiaciky,a kapustovy salat.inac som do tej zvysnej marinady dala tie vajicka super napad.CHutne moc.


2x haji a siisa
haji
Tento receptík mi unikl, bude to rychlovka a to se hodí!
1x siisa
popoluska340
Kazdemu odporucam vyskusat,dneska som urobila navsteve,a priloha ryza+ pecene zemiaciky.Pochvalovali si.Receptik bude zaradeny medzi velmi caste.Manzel si pochvaloval,vcera,so zemiacikmi,a dneska aj s ryzou.A obalovane v Kukuricnej struhanke,lebo som bezlepkarka.A navsteva sa cudovala,ze to jem aj ja.Ked som povedala,aka struhanka,tak ze je to uzasne,a vobec nezistili rozdiel.
1x siisa
petrkluc
Kejda z hořčice a vegety anebo ať žije socialismus na talíři v plné nahotě. V 21. století by to ovšem nežrál ani bezdomovec.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia