Foto: uschi
Parádna papanica!
3
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
40 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso opláchneme, osušíme a nakrájame na menšie kúsky.
- 2
Pripravíme si marinádu. Vajce rozšľaháme a primiešame soľ, korenie, worcester, prelisovaný cesnak, škrobovú múčku a horčicu. Mäso naložíme do marinády a marinujeme minimálne 12 hodín.
- 3
Na panvici rozpálime trochu oleja a mäso prudko opražíme. Potom teplotu znížime, prilejeme zvyšnú marinádu a udusíme domäkka. Pred koncom pridáme kečup, smotanu a prípadne dochutíme.
- 4
Podávame s čerstvou zeleninou a zemiakmi.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu