Marinované kuracie kúsky

uschi - fotkauschi, 5. mája 2010
Marinované kuracie kúsky
Foto: uschi

Parádna papanica!

3
porcie
10 minút
príprava
40 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
1
1/2 KL
1/4 KL
1/2 KL
1 PL
250 ml
2-3 PL
1 PL
1-2 strúčiky




Postup

  1. 1

    Mäso opláchneme, osušíme a nakrájame na menšie kúsky.

  2. 2

    Pripravíme si marinádu. Vajce rozšľaháme a primiešame soľ, korenie, worcester, prelisovaný cesnak, škrobovú múčku a horčicu. Mäso naložíme do marinády a marinujeme minimálne 12 hodín.

  3. 3

    Na panvici rozpálime trochu oleja a mäso prudko opražíme. Potom teplotu znížime, prilejeme zvyšnú marinádu a udusíme domäkka. Pred koncom pridáme kečup, smotanu a prípadne dochutíme.

  4. 4

    Podávame s čerstvou zeleninou a zemiakmi.

Diskusia k receptu

hanina
Aj ja mám rada takéto jedlá a robím ich často.
maso5
Dnes som to uvari a bolo to fantasticke !!!!!!!!!
upirka113
Vyzerá to super a je to jednoduché, takže to idem na zajtra urobiť ;-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia