Marinované kuracie kúsky
	        Autor receptu: uschi 	         
	        
	        Parádna papanica! | 		  
				  	  
				  	3 porcie  | 
				  	  
				  	10 minút príprava  | 
				  	  
				  	40 minút tepelná úprava  | 
 
 Postup- Mäso opláchneme, osušíme a nakrájame na menšie kúsky.
 - Pripravíme si marinádu. Vajce rozšľaháme a primiešame soľ, korenie, worcester, prelisovaný cesnak, škrobovú múčku a horčicu. 
Mäso naložíme do marinády a marinujeme minimálne 12 hodín.
 - Na panvici rozpálime trochu oleja a mäso prudko opražíme. Potom teplotu znížime, prilejeme zvyšnú marinádu a udusíme domäkka. 
Pred koncom pridáme kečup, smotanu a prípadne dochutíme. 
 - Podávame s čerstvou zeleninou a zemiakmi.
 
             
          
        
		  
		
		
          
         |