Marinované bravčové rebierka

suzi512 - fotkasuzi512, 20. augusta 2012
Marinované bravčové rebierka
Foto: suzi512
4
porcie
10 minút
príprava
60 minút
na 220 °C

Suroviny

1 kg
  ako príloha
2 lyžice
1 lyžica
1 čajová lyžička
1 strúčik
2 lyžice
2 lyžice
3 lyžice
1 lyžica posekaná

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Prísady na marinádu zmiešame dokopy vo väčšej miske. Rebierka umyjeme, osušíme a pokrájame pozdĺž kostí. Namočíme do marinády a necháme marinovať v chladničke niekoľko hodín (aj deň). Počas toho občas prehodíme, polejeme marinádou. Po vytiahnutí z marinády poukladáme do pekáča s olejom. a upečieme do červena pri teplote cca 220 stupňov. Podávame s pečenými zemiakmi. Ďalej ako prílohu odporúčam chilli omáčku a šalátik z čerstvej zeleniny (paprika, rajčina, cibuľa s klasickým sladkokyslým nálevom) alebo grilovanú zeleninu.

Recept je zaradený do kategórií:
Bravčové mäso, Hlavné jedlá, Obed, Večera, Pečené

Diskusia k receptu

holka
Skvely recept, velmi nam chutilo ;) ta marinada bola fakt bozska :D