Foto: gordonko
tento rok som poprvé nazbieral medvedí cesnak a urobil som z neho Zobraziť celý popistento rok som poprvé nazbieral medvedí cesnak a urobil som z neho ,,pastu,, http://varecha.pravda.sk/recepty/pasta-z-medvedieho-cesnaku-fotorecept/50190-recept.html a toto je jedno z mnoha využití
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
potrebné suroviny
-
2
do misky si dáme 1 - 2 vajíčka , zalijeme olejom ( podla potreby množstva marinády ) osolíme , pridáme čierné mleté korenie ,worčestrovú a sojovú omáčku ....
-
3
2 ližičky medvedieho cesnaku a premiešame
-
4
vymiešané treba ochutnať či nič nechýbá
-
5
do marinády postupne ponáram po jednom plátku naklepaného mäsa a celý ho zakrijeme marinádou - tuto už mam 1,5 kg bravčového stehna naložené mäso odložíme do chladničky na pár hodin či dní
-
6
marinované mäso na panvici robím pomali a niekolko krát ho prevraciam
-
7
a už si môžeme iba pochutnávať - OBED
-
8
...deň predtým večera
-
9
marinovaná krkovička
Diskusia k receptu