Marináda s medvedím cesnakom (fotorecept)

Autor receptu: gordonko

tento rok som poprvé nazbieral medvedí cesnak a urobil som z neho ,,pastu,, http://varecha.pravda.sk/recepty/pasta-z-medvedieho-cesnaku-fotorecept/50190-recept.html a toto je jedno z mnoha využití

30-40 minút
príprava
15-20 minút
tepelná úprava

Postup

  1. potrebné suroviny
  2. do misky si dáme 1 - 2 vajíčka , zalijeme olejom ( podla potreby množstva marinády ) osolíme , pridáme čierné mleté korenie ,worčestrovú a sojovú omáčku ....
  3. 2 ližičky medvedieho cesnaku a premiešame
  4. vymiešané treba ochutnať či nič nechýbá
  5. do marinády postupne ponáram po jednom plátku naklepaného mäsa a celý ho zakrijeme marinádou - tuto už mam 1,5 kg bravčového stehna naložené mäso odložíme do chladničky na pár hodin či dní
  6. marinované mäso na panvici robím pomali a niekolko krát ho prevraciam
  7. a už si môžeme iba pochutnávať - OBED
  8. ...deň predtým večera
  9. marinovaná krkovička