Marináda s medvedím cesnakom (fotorecept)
Autor receptu: gordonko
tento rok som poprvé nazbieral medvedí cesnak a urobil som z neho ,,pastu,, http://varecha.pravda.sk/recepty/pasta-z-medvedieho-cesnaku-fotorecept/50190-recept.html a toto je jedno z mnoha využití
30-40 minút príprava |
15-20 minút tepelná úprava |
Postup
- potrebné suroviny
- do misky si dáme 1 - 2 vajíčka , zalijeme olejom ( podla potreby množstva marinády ) osolíme , pridáme čierné mleté korenie ,worčestrovú a sojovú omáčku ....
- 2 ližičky medvedieho cesnaku a premiešame
- vymiešané treba ochutnať či nič nechýbá
- do marinády postupne ponáram po jednom plátku naklepaného mäsa a celý ho zakrijeme marinádou - tuto už mam 1,5 kg bravčového stehna
naložené mäso odložíme do chladničky na pár hodin či dní
- marinované mäso na panvici robím pomali a niekolko krát ho prevraciam
- a už si môžeme iba pochutnávať - OBED
- ...deň predtým večera
- marinovaná krkovička