Malinovo-černicová bublanina s pudingom a želatínou
Výborná bublanina
185 minút
na 25 °C
na 25 °C
Suroviny
| Bublanina: | |
| 2 ks |
|
| 1 hrnček |
|
| 1 ks |
|
| 1/2 hrnčeka |
|
| 1 hrnček |
|
| 2 hrnčeky |
|
| 1 ks |
|
| Puding: | |
| 500 ml |
|
| 1 1/2 ks |
|
| 1 ks |
|
| 2 PL |
|
| 125 g |
|
| Želatína: | |
| 600 ml |
|
| 100 ml |
|
| 2 ks |
|
|
|
|
|
|
|
Postup
-
1
Vajcia zmiešame s cukrom. Potom pridáme olej, mlieko a nakoniec múku s pdp. Cesto vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech.
- 2
Na cesto rovnomerne rozložíme maliny a černice. Pečieme pri teplote 185 stupňov asi 25 minút.
- 3
Na vychladnutú bublaninu vylejeme puding (do horúceho sme zamiešali maslo). Necháme vychladnúť a nakoniec zalejeme želatínou. Koláčik je mierne kyselkavý a vynikajúci.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2









Diskusia k receptu