Malinovo-černicová bublanina s pudingom a želatínou
Foto: michalina
Výborná bublanina
185 minút
na 25 °C
na 25 °C
Suroviny
Bublanina: | |
2 ks |
|
1 hrnček |
|
1 ks |
|
1/2 hrnčeka |
|
1 hrnček |
|
2 hrnčeky |
|
1 ks |
|
Puding: | |
500 ml |
|
1 1/2 ks |
|
1 ks |
|
2 PL |
|
125 g |
|
Želatína: | |
600 ml |
|
100 ml |
|
2 ks |
|
|
|
|
Postup
-
1
Vajcia zmiešame s cukrom. Potom pridáme olej, mlieko a nakoniec múku s pdp. Cesto vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech.
- 2
Na cesto rovnomerne rozložíme maliny a černice. Pečieme pri teplote 185 stupňov asi 25 minút.
- 3
Na vychladnutú bublaninu vylejeme puding (do horúceho sme zamiešali maslo). Necháme vychladnúť a nakoniec zalejeme želatínou. Koláčik je mierne kyselkavý a vynikajúci.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu