Malinovo-černicová bublanina s pudingom a želatínou

michalina - fotkamichalina, 8. apríla 2013
Malinovo-černicová bublanina s pudingom a želatínou
Foto: michalina

Výborná bublanina

185 minút
na 25 °C

Suroviny

Bublanina:
2 ks
1 hrnček
1 ks
1/2 hrnčeka
1 hrnček
2 hrnčeky
1 ks
Puding:
500 ml
1 1/2 ks
1 ks
2 PL
125 g
Želatína:
600 ml
100 ml
2 ks




Postup

  1. 1

    Vajcia zmiešame s cukrom. Potom pridáme olej, mlieko a nakoniec múku s pdp. Cesto vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech.

  2. 2

    Na cesto rovnomerne rozložíme maliny a černice. Pečieme pri teplote 185 stupňov asi 25 minút.

  3. 3

    Na vychladnutú bublaninu vylejeme puding (do horúceho sme zamiešali maslo). Necháme vychladnúť a nakoniec zalejeme želatínou. Koláčik je mierne kyselkavý a vynikajúci.

Diskusia k receptu

starkamajka
Výborná bublanina,len napíš na akom veľkom plechu si ju piekla.Pozdravujem Ťa do Nórska
fatima30
jaj ja ti zavidim norsko este by som sa tsm chcela vratittttttttttttttt




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia