Makový koláč
Makový koláč

Maková bublanina s ovocím

palma - fotkapalma, 11. októbra 2018. Komerčný recept.
Maková bublanina s ovocím
Foto: palma
20 minút
príprava
30 minút
na 180 °C

Suroviny

100  g
1 hrnček
3  ks
1 hrnček
1  ČL
2  PL mletý
štipka
1 PL
1  ČL
180  g
150  g
Na polevu:

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Palmarin vymiešame s cukrom, pridáme žĺtky, biely jogurt, citrónovú šťavu, mak, sódu bikarbónu, múku, soľ, vanilkovú esenciu a nakoniec zamiešame sneh z bielkov.

  2. 2

    Cesto natrieme na vymastený a múkou vysypaný plech, navrch uložíme ovocie. Vložíme do zohriatej rúry a pečieme približne 30 minút pri 180 °C.

  3. 3

    Upečenú bublaninu servírujeme posypanú práškovým cukrom alebo preliatu citrónovou polevou, ktorú pripravíme vymiešaním citrónovej šťavy s prieosiatym práškovým cukrom.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: