Makarónový šalát

redakcia - fotkaredakcia, 18. júla 2009

Suroviny

250 g
100 ml
100 ml
150-200 g
150-200 g
250 g
2 ks
2-3 ks
1 PL
1 PL
1-2 KL




Postup

  1. 1

    Makaróny uvaríme v slanej vode. Z oleja, kečupu a worcesterskej omáčky uvaríme nálev, ktorý necháme vychladnúť a polejeme ním makaróny.

  2. 2

    Vajcia uvarené natvrdo pokrájame na malé kúsky, pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu a uhorky, na rezance nakrájanú salámu (alebo šunku) a hrášok.

  3. 3

    Šalát osolíme, okoreníme a dobre premiešame. Smotanu prevaríme, necháme vychladnúť a zmiešame ju s tatárskou omáčkou a vylejeme na šalát.

  4. 4

    Premiešame a odložíme do chladničky.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia