Foto: libusa57
Toto je recept ktory mne najviac chuti.Su viacere varianty.Tato sa podoba na perkelt,no je to podla mna ovela chutnejsie a je to pikantne.
porcie
príprava
tepelná úprava
Suroviny
5 ks |
|
1 ks |
|
1 ks (ja som mala zelenú) |
|
2 PL |
|
1 ks (ja som dala jednu malú sušenú chilli a zabralo) |
|
200 g |
|
|
|
|
|
|
|
1 - 2 ks |
|
|
Postup
-
1
Na oleji poprazime kuracie stehna na miernom ohni.Ked sa za pecie jedna strana otocime a zapecieme druhu stranu stehien.
- 2
Pridame na drobno pokrajanu cibulu.Ked je cibula poprazena ,pridame masitu papriku nakrajanu na rezance.
- 3
Ked sa paprika udusi ,pridame chilli papricku a feferonky posekane na drobno.Panvicu dame z ohna prec a pridame mletu sladku madarsku papriku. Pridame c.korenie,sol a vegetu.Podlejeme vodou a dusime cca 1 hodinu na miernom ohni. Nakoniec dodame kyslu smotanu.
- 4
Ja som k tomu ako prilohu mala karfiolovy privarok ,ktoreho recept mam tuna tiez. Inac sa k tomu hodia cestoviny a tiez ryza alebo zemiakova kasa.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu