Piškótový koláč
Piškótový koláč

Mackovia

potravinarskavyrobaliana - fotkaPotravinárska výroba Liana, 21. decembra 2019. Komerčný recept.
15-18
porcií
30 minút
príprava
15 minút
na 150 °C

Suroviny

Cesto:
1 hrnček (1 hrnček = 250 ml)
štipka
1/2 hrnčeka
1/2 hrnčeka
1/4 hrnčeka
1 ks
1 PL
Ďalej potrebujeme:




Postup

  1. 1

    Vo vyššej nádobe rozmiešame metličkou suroviny na cesto okrem kakaa. Oddelíme časť cesta a primiešame kakao.

  2. 2

    Cesto nalejeme do formy na macíkov, avšak len do polovice, pretože pri pečení narastú. Vo formičkách môžeme aj kombinovať svetlé a tmavé cesto a do stredu môžeme vložiť džem, kúsok čokolády či ovocia.

  3. 3

    Pečieme pri 150 °C cca 15 minút. Necháme mierne vychladnúť a opatrne vyklopíme z formy.

  4. 4

    Bezlepkovú verziu pripravíme zámenou hrnčeka polohrubej múky za hrnček Cake mix Liana a vynecháme kypriaci prášok.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia