Mackovia
15-18
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
15 minút
na 150 °C
na 150 °C
Suroviny
| Cesto: | |
| 1 hrnček (1 hrnček = 250 ml) | 
                                                             | 
                                                    
| štipka | 
                                                             | 
                                                    
| 1/2 hrnčeka | 
                                                             | 
                                                    
| 1/2 hrnčeka | 
                                                             | 
                                                    
| 1/4 hrnčeka | 
                                                             | 
                                                    
| 1 ks | 
                                                             | 
                                                    
| 1 PL | 
                                                             | 
                                                    
| Ďalej potrebujeme: | |
| 
                                                             | 
                                                    |
| 
                                                             | 
                                                    |
| 
                                                             | 
                                                    |
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Vo vyššej nádobe rozmiešame metličkou suroviny na cesto okrem kakaa. Oddelíme časť cesta a primiešame kakao.
- 2
 Cesto nalejeme do formy na macíkov, avšak len do polovice, pretože pri pečení narastú. Vo formičkách môžeme aj kombinovať svetlé a tmavé cesto a do stredu môžeme vložiť džem, kúsok čokolády či ovocia.
- 3
 Pečieme pri 150 °C cca 15 minút. Necháme mierne vychladnúť a opatrne vyklopíme z formy.
- 4
 Bezlepkovú verziu pripravíme zámenou hrnčeka polohrubej múky za hrnček Cake mix Liana a vynecháme kypriaci prášok.
Tiež piškótový koláč:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
 - 2
 






 


Diskusia k receptu