Piškótový koláč
	        Mackovia
	        Autor receptu: potravinarskavyrobaliana
	         
	        
	        | 		  
				  	  
				  	15-18 porcií  | 
				  	  
				  	30 minút príprava  | 
				  	  
				  	15 minút  na 150 °C  | 
Postup
- Vo vyššej nádobe rozmiešame metličkou suroviny na cesto okrem kakaa. Oddelíme časť cesta a primiešame kakao. 
 - Cesto nalejeme do formy na macíkov, avšak len do polovice, pretože pri pečení narastú. Vo formičkách môžeme aj kombinovať svetlé a tmavé cesto a do stredu môžeme vložiť džem, kúsok čokolády či ovocia. 
 - Pečieme pri 150 °C cca 15 minút. Necháme mierne vychladnúť a opatrne vyklopíme z formy. 
 - Bezlepkovú verziu pripravíme zámenou hrnčeka polohrubej múky za hrnček Cake mix Liana a vynecháme kypriaci prášok.