Foto: zuzickaaa1
5 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Lúsky umyjeme a necháme rozmraziť.
-
2
Nadrobno nakrájanú cibuľku opražíme na olivovom oleji, zalejeme vodou, ochutíme a pridáme lúsky. Necháme variť.
-
3
Zemiak nakrájame na kúsky a necháme variť. Ja som och dala variť zvlášť, aby sa mi nerozvarili.
-
4
Lúskom necháme vyvariť vodu.
-
5
A zlejeme slepačí vývar. Ja som dala 700ml vývaru. Necháme prevariť, ak treba dochutíme a môžeme podávať. Dobrú chuť.:)
Tohto roku máme v záhrade veľkú úrodu zelenej fazuľky. Tak sa
s ňou kŕmime a tiež dávame do marzničky.
Tohto roku máme v záhrade veľkú úrodu zelenej fazuľky. Tak sa
s ňou kŕmime a tiež dávame do marzničky.