Foto: kucharocka
Tento recept je z cisnkej kuchyne, ktory si je mozny pripravit aj na Slovensku. Je velmi jednoduchy, chutny a predovsetkym iny svojou exotikou. Vynikajuco sa Zobraziť celý popisTento recept je z cisnkej kuchyne, ktory si je mozny pripravit aj na Slovensku. Je velmi jednoduchy, chutny a predovsetkym iny svojou exotikou. Vynikajuco sa hodi na letne obdobie tym ,ze je to lahke jedlo a predovsetkym zdrave.
porcie
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Zmiesame oyster, sojovu omacku spolu s medom a potrieme zmasou filety lososa. Zvysok omacky odlozime. Pecieme vo vyhriatej rure na 180C asi 10-15 min.
- 2
Na panvici si rozohrejeme olej( najlepsia je kombinacia rastlinneho a sezamoveho oleja), pridame zazvor, cesnak ,cili a premiesame asi tak minutu a dalej pridame pripravenu zeleninu, ktoru orestujeme asi tak 5 minut. Do pripravenej zeleniny na koniec vylejeme zvysnu omacku a podavame samotne, s rezancami alebo ryzou. Dobru chut !!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu