Losos s čínskou zeleninou

Autor receptu: kucharocka

Tento recept je z cisnkej kuchyne, ktory si je mozny pripravit aj na Slovensku. Je velmi jednoduchy, chutny a predovsetkym iny svojou exotikou. Vynikajuco sa hodi na letne obdobie tym ,ze je to lahke jedlo a predovsetkym zdrave.

4
porcie
30 minút
príprava
15 minút
na 180 °C

Suroviny

Postup

  1. Zmiesame oyster, sojovu omacku spolu s medom a potrieme zmasou filety lososa. Zvysok omacky odlozime. Pecieme vo vyhriatej rure na 180C asi 10-15 min.
  2. Na panvici si rozohrejeme olej( najlepsia je kombinacia rastlinneho a sezamoveho oleja), pridame zazvor, cesnak ,cili a premiesame asi tak minutu a dalej pridame pripravenu zeleninu, ktoru orestujeme asi tak 5 minut. Do pripravenej zeleniny na koniec vylejeme zvysnu omacku a podavame samotne, s rezancami alebo ryzou. Dobru chut !!