Lístkové muffiny

bibia1 - fotkabibia1, 2. januára 2012
Lístkové muffiny
Foto: bibia1

Na oslavu narodenín našich detí som rozmýšľala, čo by asi tak mohlo byť. A raz keď som nemohla spať, ma napadlo toto, tak posúďte, Zobraziť celý popisNa oslavu narodenín našich detí som rozmýšľala, čo by asi tak mohlo byť. A raz keď som nemohla spať, ma napadlo toto, tak posúďte, aj keď podobný receptík už dávala cica, dík Ivka, rada sa nechám tebou inšpirovať :)

24
porcií
20 minút
príprava
15 minút
na 200 °C

Suroviny

400 g
1 ks
200 g
8 ks
 nastrúhaný
 na potretie
2 PL
3 ks




Postup

  1. 1

    Lístkové cesto si rozváľkáme a pokrájame na štvorčeky. Každý štvorček vložíme do otvoru v muffina plechu. Do každého košíčka vložíme polievkovú lyžicu plnky, ktorú si pripravíme z bambina, na tenké prúžky nakrájanej salámy, na drobno nakrájaných šampiňónov, na štvrťky nakrájaných cherry rajčiniek a byliniek, osolíme, okoreníme a vlejeme kečup. Plnku dobre vymiešame.

  2. 2

    Na husto posypeme syrom a na vrch uložíme ešte cherry rajčinku - tiež štvrťku. Cesto, ktoré nám prevísa cez formu natrieme rozšľahaným vajíčkom.

  3. 3

    Vložíme do trúby a pečieme pri teplote 200 stupňov, kým sú muffinky zlatavé. Dobrú chuť

    Lístkové muffiny  - obrázok 3

Diskusia k receptu

tinca
pekný rcp naslano mám rada všetko a s lístkovým cestom sa dá čarovať:)
babidka
@bibia , ani sa neurazaj :-) Keby to bola konstruktivna kritika -tak to by som akceptovala . Ale taketo taraniny nie su k nicomu .
bibia1
hm, už aj to meno ...
ale museli ho riadne rozčúliť tie muffinky, keď sa kvôli nim zaregistroval :)
1x wadja
evanaaa
No,ako vidím, niekto začal pekne nový rok, takého vrtáka sme tu nemali od vtedy, čo jeden podobný skritizoval mňa. Vítaj, @fujchujcinan , už len ten tvoj nick veľa napovie.
A pre @bibia - vidím, že sa nedáš vykolajiť takým "mudrcom", odborníkom na varenie. Ten sa tu dlho neohreje. A tvoje mištičky -košíčky sa mi páčia, je to dobrý nápad ako na slané, tak aj na sladké plnky.
kabelka
no jeto neuveritelne.toto je rubrika na vymienanie skusenosti a nie na urazanie.je to zly clovek.kto vie co tu chce.tomu sa hovori,ze vsade bol,vsetko videl aj rime bol a psaci prd videl.pardon za vyraz.ohlas sa ty zly clovek.




sonulienka
@bibia1 nedaj sa vyprovokovať a myslím, že ani nás normálnych na vareche takýto vrták nevyprovokuje.Je to výborný receptík veru vyskúšam KK.
dorisa
...zdá sa mi,že je tu ďalší expert na varenie a pečenie. Mala by ho redakcia rázne zrušiť, už len pre ten hnusný nick.
sylvinka
veľmi pekné,aj na oko,a určite mňam.Ďalší dobrý recept z lístkového cesta
prskavkaa
ďalší super receptík a nedaj sa nejakým "kuchárikom" vykoľajiť. Tu na vareche sa vítajú všetky recepty, aspoň máme nové inšpirácie. A keď má niekto nejaký problém, nech napíše KUKOVI :-)
cica2
pripravila si lákavé a krásne lístkové muffiny a že chutia výborne, tak to musím len a len súhlasiť a vrelo odporúčať. Teším sa že ťa aj moje recepty inšpirujú, ďakujem :-))....no, k dotyčnému! Určite to písal dáky zakomplexovaný puberťák, s vyrážkami po celej tvári a ktorý nevynechá príležitosťrýpať a takto si zvyšuje sebavedomie a ego.... lebo dospelý a rozumný chlap by to nepísal!!!
evanaaa
@cica moja, ešte sa tu s ním stretneš, ak si ho už pred tým nezaregistrovala.
hannah22
receptík aj foto sú výborné, a určite aj chutné.... a kto vie čo je varenie a pečenie, ten sa tomuto "komentáriku aj nicku pána xyz"... len zasmeje, nedaj sa znechutit odborníkom.... :)))
cica2
@evanaaa len tieto posledné dni som ho tu zaregistrovala, všimla som si že rýpe aj v iných receptoch....takého treba len ignorovať!!!
kristina47
správne milé varecháčky,je to človek ,ktorý tu nemá miesto.Ináč musí to byť nešťastný človek,ktorý svoj hnev prejavuje takýmto spôsobom,je to človek bez priateľov.Ja som tu llen krátko ale mám toľko inšpirácii od Vás šikuliek ,že ani neviem kedy to vyskúšam.Prajem všetkým varecháčkam všetko najlepšie v tomto a v ďalších rokoch.
litzy24
aké boli skvelé!! len tak sa po nich zaprášilo! Vďaka za recept! =o)
bibia1
som rada, že sa vám páčili a hlavne chutili
milad
...idem robiť, zaujali ma, chudák tiežkuchár v komentoch, nevie, čo je ležérna elegancia - práve tá je to, čo ma na mufinkách zaujalo
lia66
Že pre psa?!...teda, toto by som si nedovolila tvrdiť nikomu, ani keby neviem, čo bolo!!! @Bibia poznám tieto muffinky-robievam, plnku obmieňam...sú naozaj fajnové!!!...a keďže "tiežkuchár" v komentíkoch ich určite ešte nejedol, tak kašli na neho...pretože, keby ich čo i len vyskúšal, tak toto si ani nepomyslí, nieto, ešte, aby to napísal!...hneď by som si dala-spravila si mi chúťky!
bibia1
ďakujem dievčatá
@lia66 , ver, že som si z neho nič nerobila. Bol to len nejaký vŕtal, ktorý mal určite zlý deň :) a snažil sa ho pokaziť svojimi "rečami"
som rada, že sa ti muffinky páčia
krásne detičky na fotke
modrykamen
No vidíte, jeden od druhého sa odlišujeme.Niekto sa poteší, niekto nadáva. Keď nechceme sladké, ale slané niečo na zahryznutie a rýchle, tak siaham po podobných receptoch. Neviem ak, že som na tento natrafil až po roku. Ale nevadí, už je uložený. Ďakujem za inšpiráciu.
bibia1
veľmi ma teší, že ťa recept zaujal :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia