30 minút
na 200 °C
na 200 °C
Suroviny
| Linecké cesto: | |
| 370 g |
|
| 125 g |
|
| 250 g |
|
| 3 ks |
|
| Plnka: | |
| 170 g |
|
| 80 g |
|
| 140 g (margarín) |
|
| 4 ks |
|
| 1 bal. |
|
| 80 g |
|
| 200 g |
|
| (hrozienka,brusnice,...) |
|
|
|
|
|
|
|
| 250 g |
|
| 1 PL |
|
Postup
-
1
Všetky suroviny na linecké cesto vymiesime, vyvaľkáme na plát, preložíme na plech, zapečieme na 7 minút. Potrieme marhuľovým džemom.
-
2
Na druhé cesto si vyšľaháme maslo s roztopenou (nie teplou) čokoládou.Potom prišľaháme cukor a po jednom vajcia.
-
3
Po strúhané orechy opražíme nasucho, po vychladnutí primiešame do hmoty. Nakoniec zamiešame sušené ovocie.
-
4
Rozotrieme na predpečené linecké cesto a dopečieme 20-25 minút.
-
5
Po upečení a vychladnutí polejeme čokoládovou polevou a posypeme nasekanými orechami, necháme stuhnúť a môžeme servírovať.









recept sa mi páči, vyskúšam.