Levanduľová tvarohová torta

Erika Nogová
majiteľka siete cukrární Alžbetka so sídlom v Novej Bani, 19. apríla 2019 13:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Levanduľová tvarohová tortaFoto: Pravda - Ivan Majerský
35 min
príprava

Suroviny

Korpus:
50 ks
100 g
Krémy:
500 g odtučnený
3 bal.
300 ml
500 g
TIP: Internetová televízia o varení - TV Varecha

Postup prípravy

  1. 1

    Tvarohový krém: Vymiešame tvaroh, vanilkový cukor s polovicou vyšľahanej šľahačky.

  2. 2

    Levanduľový krém: Do mascarpone zamiešame zvyšnú vyšľahanú šľahačku, do ktorej sme pridali levanduľový sirup podľa chuti.

  3. 3

    Sušienky rozdrvíme a zalejeme rozpusteným maslom. Zmes natlačíme na dno tortovej formy s priemerom 25 cm. Na sušienkovú zmes navrstvíme tvarohový krém a potom zľahka aj druhý, levanduľový. Necháme v chladničke zatuhnúť do druhého dňa.

Recept je zaradený do tagov:


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist