Lesné huby v košíčkoch z lístkového cesta fotorecept
Foto: zirafninka1
Ak použijeme vhodné lístkové cesto, maslo nahradíme olejom a vynecháme, či nahradíme sýr je recept vhodný aj pre vagánov, preto ho dodatočne zaradujem aj Zobraziť celý popisAk použijeme vhodné lístkové cesto, maslo nahradíme olejom a vynecháme, či nahradíme sýr je recept vhodný aj pre vagánov, preto ho dodatočne zaradujem aj do tejto kategórie.
Postup
-
1
Všetky suroviny pripravíme. Použila som mrazené huby, nesolený vývar z koreňovej zeleniny a cibule a hubový prášok - mleté sušené huby.
-
2
V panvici rozohrejeme kúsok masla, pridáme nakrájanú cibuľu.
-
3
K cibuľke pridáme po pár minútach huby a na silnom plameni orestujeme.
-
4
Prilejeme koňak. Za občasného miešania necháme alkohol odpariť.
-
5
Pridáme lístky rozmarínu.
-
6
Prilejeme vývar.
-
7
Huby dochutíme soľou, čiernym korením a hubovým práškom. Prikryjeme a dusíme cca 25 minút.
-
8
Na dno košíčkov dáme kúsok syra, pridáme lyžicu horúceho hubového ragú, opäť kúsok syra a ukončíme hubovým ragú. Servírujem teplé.
,akurát sú pizzové, ale viem si ich predstaviť aj s týmto receptíkom.
práve že tieto košíčky sú veľmi pekné,tak by ma zaujímalo,ako sa tvarujú....
namočiť sušené?To ale nebude ono...