Langoše

uhmuhmuhm - fotkauhmuhmuhm, 24. novembra 2011

tieto langoše sú podľa mňa veľmi dobré a ľahké... foto pridám neskôr :)

7-8
porcií
70 minút
príprava
5 minút
tepelná úprava

Suroviny

900 g
1 ks
1 ks
kvások :
2-3 dcl vlažné
1 kocka




Postup

  1. 1

    Všetko zmiešame a vymiesime cesto.

  2. 2

    Dáme ho do vymasteného mikrotenového vrecka a do chladničky. Po 1 hodine si z neho môžeme odtrhávať a vysmážame na panvici. Cesto by malo byť redšie.

Diskusia k receptu

kucharka100
Robím langoše bez kyslej smotany....tú si zvykneme dať už na vypečený langoš navrch a posypať strúhaným syrom....nuž každý podľa svojej chuti a receptu.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia