Lahôdkové kuracie rezne

zuzaniatko - fotkazuzaniatko, 9. mája 2010

Zaujímavá obmena známej klasiky.

4
porcie

Suroviny

600 g
200 ml
2 lyžičky

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Kuracie rezne naklepeme, osolíme okoreníme čiernym korením a dáme do smotanovej marinády. Smotanová marináda: smotanu zmiešame s vegetou, troškou diabolského korenia a majoránky.

  2. 2

    Rezne necháme v marináde odležať minimálne 2 hodiny (najlepšie je celú noc) v chladničke. Rezne vyberieme z marinády, obalíme v strúhanke a vyprážame na rozohriatom oleji. Podávame so zemiakovou kašou a zeleninovým šalátom.

Recept je zaradený do kategórií:
Kuracie mäso, Slovenská kuchyňa, Hlavné jedlá, Obed, Večera, Vyprážané

Diskusia k receptu