Ľadvinkou plnené teľacie karé
Ivan Klčovský
šéfkuchár hotela Chopok v Demänovskej Doline, 21. augusta 2011
šéfkuchár hotela Chopok v Demänovskej Doline, 21. augusta 2011
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
25 minút
príprava
príprava
45 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Vykostené umyté a osušené teľacie karé rozkrojíme na obdĺžnikový plát. Zľahka naklepeme, osolíme, okoreníme, posypeme rascou a do stredu rozložíme na plátky nakrájanú teľaciu obličku.
- 2
Zavinieme a upevníme špagátom. Mäso osolíme, uložíme na pekáč, pridáme olej, podlejeme vodou a pečieme do mäkka.
- 3
Upečené mäso vyberieme, šťavu precedíme, pridáme maslo, pochutiny a krátko povaríme. Podávame s maslovou brokolicou a restovanými zemiakmi.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu