Lacný kapustový prívarok

redakcia - fotkaredakcia, 12. októbra 2009
4
porcie
10 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 hlávka
1 ks
1 strúčik
1/2 KL
2 PL
2 PL
1 PL




Postup

  1. 1

    Z umytej kapusty vyrežeme hlúbovitú časť, kapustu pokrájame a vložíme do hrnca s trochou vody. Osolíme, pridáme pretlačený cesnak, rascu a dusíme takmer domäkka.

  2. 2

    Na rozohriatej masti speníme pokrájanú cibuľu, pridáme hladkú múku a za stáleho miešania opražíme. Zápražku vložíme do kapusty, pridáme rajčiakový pretlak, premiešame a krátko povaríme.

  3. 3

    Prívarok ochutíme cukrom a octom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia