Foto: bobotka
Drobné, najlepšie s orieškami.Malé chutné, napríklad ku vínku :-)
100
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
15 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Všetky suroviny spracujeme spolu v miske.Stačí robiť polovičnú dávku, je toho dosť.Vajce do cesta rozmiešame, trošku si odoberieme na potieranie.Vygúľame cesto na tenko- asi 4 mm.Vykrajujeme malé tvary, ja som robila kolieska.Menšie sú milšie a chutnejšie- také jednohubky.
- 2
Poukladáme na plech na papier na pečenie.Popotierame rozšľahaným vajíčkom.Na to poukladáme kúsky orieškov, mandle, sezam, kmín, vegetu...
- 3
Pečieme do zlata pri 200 C.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu