Foto: egreska
10 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Všetko dame do pekarne,alebo vymiesime ručne-stručne.Cesto musí byt makke ale nelepive ak treba pridajte ešte trošku muky.Nechame ho 1-1 1/2 hodiny kysnut. Nakysnute vyvalkame a robime rožky alebo slimaky..hotve nechame ešte na plechu 15-20 minut.
- 2
Ja som plnila rožky nutelou a kokosom.Niektore som potrela roztopenym maslom a obalila v zmesi z orieškov,cukru a mletej škorice. Slimaky som plnila maslom vymiešanym s cukrom,škoricou a orechami.Upečene potrieme roztopenym maslom a pocukrujeme.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
cistinka pekarničku by som nedala za nič na svete,používam ju na všeličo možne ale tiež som sa k nej dostala ako slepa kura...ale priznam sa, chlebik v nej nepečiem,z rury chutí sto krat lepšie..takze tomu ,kto rad pečie veeelmi odporučam..kedy maš najbližšie sviatok?? mohla by si nenapadne nadhodit partnerovi alebo detom,čo?
kysnute cesto robieva manzel,lebo mne sa stale dobabralo,no dufam tentoraz to vyjde,drzte prosim prsteky.....................................
dakujem a krasny dnik prajem !!!
:-P