Kyslá zemiaková polievka s vajcami

redakcia - fotkaredakcia, 24. septembra 2009
4
porcie
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

150 g
100 g
2 ks
1 PL
1 ks




Postup

  1. 1

    V hrnci necháme zovrieť 750 ml vody, do ktorej pridáme soľ, celé čierne korenie, bobkový list a zemiaky nakrájané na malé kocky.

  2. 2

    Kyslú smotanu rozmiešame s hladkou múkou a vodou dohladka. Túto zmes vlejeme do polievky a krátko povaríme.

  3. 3

    Surové vajcia rozbijeme, opatrne po jednom dáme do polievky a minútu povaríme. Polievku odstavíme a ozdobíme kôprom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia