Foto: nadasky
Kvašáky robievam celú sezonu- čerstvé.
60 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Vedšie uhorky aby mali dužinu, odrežem konce ,prerežem na pol alebo na štvrtky.
- 2
na spodok pohara dam 3 kvety kôpru a 2 hroznové listy a začnem vrstviť na dažku vrstvu davam kôpor .takto navrstvím plný pohar a na vrch dam kvet kôpru a hroznové listy, za ten čas si dám zovrieť 1,5 l vody do ktorej dam sol a korenie gulatá, vodu nechám ochladnúť ,potom nalejeme do pohára a na vrch dame kôrku s konca chleba . Nechame vteple a 4-5 dní mame hotovo.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
ondera.blog.sme.sk/c/154027/Kvasaky-ako-vybabrat-s-plesnou...