Kurča v horčicovej omáčke
František Pado
šéfkuchár hotela Elizabeth v Trenčíne, 7. januára 2014
šéfkuchár hotela Elizabeth v Trenčíne, 7. januára 2014
Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na plátky nakrájané kuracie prsia osolíme a opečieme na panvici z oboch strán.
- 2
Odložíme do tepla a na panvici orestujeme najemno nakrájanú cibuľu a cesnak. Pridáme horčicu, prilejeme biele víno, vyvaríme a prilejeme smotanu.
- 3
Vložíme kuracie prsia a chvíľku podusíme. Nakoniec pridáme maslo na zjemnenie a zahustenie.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu