Kurča v horčicovej omáčke

František Pado
šéfkuchár hotela Elizabeth v Trenčíne, 7. januára 2014
Kurča v horčicovej omáčke
Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
10 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
3 PL
1 PL
150 ml
500 ml
30 g
1 ks
1 strúčik




Postup

  1. 1

    Na plátky nakrájané kuracie prsia osolíme a opečieme na panvici z oboch strán.

  2. 2

    Odložíme do tepla a na panvici orestujeme najemno nakrájanú cibuľu a cesnak. Pridáme horčicu, prilejeme biele víno, vyvaríme a prilejeme smotanu.

  3. 3

    Vložíme kuracie prsia a chvíľku podusíme. Nakoniec pridáme maslo na zjemnenie a zahustenie.

Diskusia k receptu

jerica
páči sa mi recept :-) jednoduché, chutné a hlave rýchle :-)
2254_1348559633 - profilový obrázok
goe
goe
Určite vyskúšam. Rýchle a určite aj dobré.
wanilka
Skusila som a nepodarilo sa.... Toho vina tam ma ist naozaj pollitra? Ake vino je najlepsie? Pouzila som mullera. Ta chut vina prerazila vsetky ostatne chute :-(
dajaja
skvely recept, celej rodine chutil! To víno naozaj treba úplne zvarit a potom to bude mat iba taký kyslastý nádych. Je to vynikajuce! mnamka!




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia