Kuracinka s mozzarelou a paradajkou

reisenka - fotkareisenka, 5. októbra 2009

Toto jedlo pripravujem často a aj pre návštevy, lebo je chutné, rýchle a jednoduché, takže ho zvládne aj začiatočník... Niekedy pridám aj cukinu nakrájanú tiež na plátky. Dobrú chuť.

4-6
porcie
15 minút
príprava
30-40 minút
na 180-200 °C

Suroviny

500 g
2 ks
2-3 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Kuracie prsia - nakrájať na plátky 2 ks MOZZARELA - nakrájať na plátky 2-3 ks väčších paradajok - nakrájať na plátky

  2. 2

    Zapekaciu misu polejeme olivovým olejom kuracinku, mozzarelu a paradajky poukladáme na seba tak aby sa prekrývali v poradí ako je napísané. Na vrch soľ (môže byť aj bYlInková), bazalka a trocha olivového oleja.

  3. 3

    Zapekáme v rozohriatej rúre pod alobalom cca 30-40 min. Podávame so zemiakovou kašou, alebo so šalátom.

Recept je zaradený do kategórií:
Kuracie mäso, Talianska kuchyňa, Hlavné jedlá, Zapekané

Diskusia k receptu

evula75
urcite toto vyskusam podla toho ako citam recept moze byt moc chutne
ivazik
delam take tak, jen syr jde až nakonec. Mam rada, kdyz se mozzarella roztece a vytvori kurcicku.