Foto: anjelik138
Skúšala , pýtala sa a vyšlo mi to ...:) ;-)
6-8
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
45 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
2 ks |
|
2 ks |
|
1 ks malý |
|
1 ks |
|
200 g |
|
100 ml (podľa potreby) |
|
2 PL |
|
|
|
|
|
1 téglik |
|
|
|
|
|
1kl |
|
1kl |
|
RYŽA : | |
2 hrnčeky |
|
3 hrnčeky |
|
3 kl |
|
Postup
-
1
Cibuľu orestujeme na olivovom oleji , pridáme mäso , okoreníme.
-
2
Pridáme obidve pretlaky a privedieme do varu.
-
3
Pridáme sojové omáčky , ja som dala z každej asi 1 kl.
-
4
Pridáme hrášok.Ktorý sme najprv umyli .
-
5
Dáme tam jeden bujon.
-
6
Zamiešame a prilejeme vodu. Nakoniec to zahustíme múkou rozmiešanou vo vode.
-
7
Tu som už podávala .
-
8
Chutilo.
-
9
So smotanou.
-
10
Smotana.
-
11
Zjedené....:)
Diskusia k receptu