Veľmi rýchly a jednoduchý recept...
Postup
-
1
Mäso umyjeme, osušíme a pokrájame na pásiky. Šunku pokrájame na rezančeky. Nadrobno pokrájame cibuľu, speníme na masle. Pridáme mäso, osolíme, okereníme a chváľu opražíme.
- 2
Pridáme šunku, kukuricu, sójovú omáčku a kečup. Premiešame a chvíľu podusíme.
- 3
Keď je mäso mäkké prilejeme smotanu a šťavu dochutíme maslom. Podávame s ryžou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
sojove palmy tam nasadili vikingovia
sojove palmy tam nasadili vikingovia
guláš, údený jazyk, žabacie stehienka, slimáčiky s cesnakovým pestom,
chobotničky, kubkove mušle s fazuľou a im sa to nepáči.
@afataga
vám dvom asi robí veľkú radosť keď si tu z tej dievčiny robíte srandu.Namiesto toho aby ste ocenili že dievčina sa snaží dať recept tak ju tu hovadíte svojimi úžasne "vtipnými" a stupídnymi poznámkami prejavujete "obdivuhodné" znalosti z dejepisu a zemepisu.
Gemerske gule.... ale takto to bude jednoduchsi : www.echoviny.sk/spravy/tisovec-gemerske-jedla-na-hodine...
www.gos.sk/jedla/jedla_z_gemera.html...
... Ale to neznamena ze evolucia aj v kuchyni nejde dalej a nevznikaju stale nove jedla osvojovanim si, ci zdomacnovanim surovin ;)
treba ich nechať tak. Oni žijú v predstave že španielske vtáčky sa varia v Španielsku a francúzske zemiaky vo Francúzsku. Asi sú to tí praví gurmani a my ostatní len tak do počtu aby sa nepovedalo.