Kuracie v pikantnej marináde

zuzlik0402 - fotkazuzlik0402, 9. júna 2012

Zaujímavé spracovanie kuracieho mäska, keď je dosť času.

20 minút
príprava

Suroviny

2 ks
1 lyžička
1 lyžička
1 lyžička
1 lyžička
1 dl
1 lyžica
1 lyžica
1/2 lyžice
1 lyžica
2 lyžice
1 ks
3 strúčiky




Postup

  1. 1

    Všetky suroviny spolu vymiešame na marinádu - cibuľu postrúhame, cesnak prelisujeme.

  2. 2

    Do marinády naložíme vyklepané kuracie rezne, alebo ich môžeme nakrájať na pásiky. Necháme stáť do druhého dňa.

  3. 3

    Mäso vyberieme z marinády a opražíme na oleji. Podávame s ryžou alebo hranolkami.

Diskusia k receptu

3sandra3
toto je veľmi dobrý spôsob prípravy kuracieho mäska... dávno som nerobila , takže si mi pripomenula. :-))
kucharka100
Recept poznám a používam aj bravčové rezne. Nechám ich marinovať 24 hodín. Ako príloha sa hodia okrem hranolčekov aj dusená ryža. Podľa chuti....




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia