Zaujímavé spracovanie kuracieho mäska, keď je dosť času.
20 minút
príprava
príprava
Suroviny
2 ks |
|
1 lyžička |
|
1 lyžička |
|
1 lyžička |
|
1 lyžička |
|
1 dl |
|
1 lyžica |
|
1 lyžica |
|
1/2 lyžice |
|
1 lyžica |
|
2 lyžice |
|
|
|
1 ks |
|
3 strúčiky |
|
|
Postup
-
1
Všetky suroviny spolu vymiešame na marinádu - cibuľu postrúhame, cesnak prelisujeme.
- 2
Do marinády naložíme vyklepané kuracie rezne, alebo ich môžeme nakrájať na pásiky. Necháme stáť do druhého dňa.
- 3
Mäso vyberieme z marinády a opražíme na oleji. Podávame s ryžou alebo hranolkami.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu