Kuracie tonkatsu s rezancami udon
Tomáš Szabados
kuchár boutique hotela Mama´s v Bratislave, 19. februára 2012
kuchár boutique hotela Mama´s v Bratislave, 19. februára 2012
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zeleninu a mäso nakrájame na rezančeky, vložíme na panvicu, najlepšie wok, pridáme olej a opečieme z každej strany 1 minútu.
- 2
Vložíme kešu oriešky, huby judášovo ucho, čili papričky a zopár lístkov koriandra.
- 3
Po troch minútach pridáme hrubé pšeničné udon cestoviny, mungo klíčky a varíme päť minút. Podávame ozdobené lístkami koriandra a semiačkami bieleho sezamu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
en.wikipedia.org/wiki/Tonkatsu...
www.saveur.com/article/Recipes/Tonkatsu-Sauce...