Kuracie tonkatsu s rezancami udon

Tomáš Szabados
kuchár boutique hotela Mama´s v Bratislave, 19. februára 2012 14:50
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Kuracie tonkatsu s rezancami udonFoto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
15 min
príprava
15 min
tepelná úprava

Suroviny

400 g
200 g (mrazených alebo chladených)
400 ml
10 g
50 g
200 g mix
200 g
10 g
50 g
20 ml
Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Zeleninu a mäso nakrájame na rezančeky, vložíme na panvicu, najlepšie wok, pridáme olej a opečieme z každej strany 1 minútu.

  2. 2

    Vložíme kešu oriešky, huby judášovo ucho, čili papričky a zopár lístkov koriandra.

  3. 3

    Po troch minútach pridáme hrubé pšeničné udon cestoviny, mungo klíčky a varíme päť minút. Podávame ozdobené lístkami koriandra a semiačkami bieleho sezamu.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist