Kuracie stehná v uhorkovom náleve
Foto: 2010
Ja sa dam nahovorit na bars aku haluz. Tu sa dakdo vychvaloval, ze naklada kuracie maso do uhorkovej vody - nalevu, co ostane zo Zobraziť celý popisJa sa dam nahovorit na bars aku haluz. Tu sa dakdo vychvaloval, ze naklada kuracie maso do uhorkovej vody - nalevu, co ostane zo zavaranych uhoriek. http://www.thekitchn.com/recipe-dill-pickle-chicken-245428 Jasne, ze som musel vyskusat, prave skoro prazdna flasa z uhoriek cakala v chladnicke.
príprava
na 200 °C
Postup
-
1
Kuracie stehna som rychlo vykostil. (Lepsie sa marinuju a ovela rychlejsie sa spravia, necelych 20 minut.)
-
2
Na stehna som vylial, co bolo vo flasi od uhoriek, plus dve male nakrajane uhorky. Odlozil do chladnicky cez noc.
-
3
Stehna som vybral z marinady a nechal odkvapkat v sitku. Potom som ich vyutieral - osusil papierovou utierkou. Posolil a pokorenil - podla chute.
- 4
Dal na rozpaleny pekac kozou dole na 2 minuty, potom znizil na a dopekal este 3 minuty. Medzitym som si rozohrial trubu na 200 stupnov a dal na tak 13 minut piect. Vybral zabalil do alobalu na 10 minut, aby dosli a ostali stavanate, podobny postup ako pri stejkoch.
- 5
Priloha bola tiez zaujmava, karfiolove pyre, s cesnakom a koriandrovou vnatou a avokadom. Nutri bulet si s tym poradil. Uradovat sa nevyplaca pri vareni a hlavne, ked pouzivam plynovy turbo horak, koza sa vyskvarila...
Tiež kuracie stehná:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 4
Fotografia mi hovorí,že recept sa vydaril,no neviem ako chutil.Veľa krát je fotografia na jednotku,no skutočnosť už taká ohromná nie je.