Výborné a jednoduché aj pre začiatočníkov :-)
15 minút + 2 hodiny minút
príprava
príprava
10 minút minút
na 230°C °C
na 230°C °C
Postup
-
1
Kuracie prsia umyjeme, osušíme a nakrájame na menšie kúsky. Napichneme na drevené špajdle. Ak chceme môžme okoreniť korením (veľmi dobré je gyros korenie). Poukladáme na mriežku a zapečieme ich pri teplote 230°C asi 10 minút do zlatova.
- 2
CESNAKOVÝ DIP: Uvarený zemiak roztlačíme na kašu a zmiešame s majolenkou,dvoma pretlačenými strúčikmi cesnaku,olivovým olejom a osolíme podľa chuti.
- 3
KLASICKÝ STUDENÝ DIP: Zmiešame tatarskú omáčku, kečup, postrúhané kyslé uhorky a pretlačený strúčik cesnaku a necháme 2 hodiny odležať.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ale ako kuracie prsia sú ok.